BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

7.8.2008

Batman

Noniin, vihdoinkin löytyi koti Lepakkomiehelle. Batman asustelee meillä vielä puolitoista viikkoa ja sitten pääsee muuttamaan uuteen kotiin :) Siellä poju saa kaveriksi maatiaiskissapojan ja 3,5vuotiaan ihmis-neitokaisen. Ja tietty perheen aikuiset. Batman tulee varmasti saamaan paljon huomiota ja rakkautta uudessa kodissa. Me nautimme Batmanin seurasta vielä hetken ja sitten herra pääsee valloittamaan uuden kodin ja uudet perheenjäsenet.

Viime lauantaina oltiin Helsingissä Surokin näyttelyssä. Mitään suurempaa menestystä ei kellään ollut, joten päivä meni siinä tuttujen kanssa jutellessa ja myös odotellessa kotiin pääsyä koska siellä oli tosi kuuma ja huono ilma.
Seuraavaksi suuntaamme Vantaalle 23.8 kera Spiderin ja Moen. Jotka ovat nyt myös saaneet suomalaiset rekisterinumerotkin.

Hiukan tuossa katselin ja suunnittelin loppuvuoden näyttelyitä. Pirokkiin Tampereelle ajattelin ilmoittaa lauantaiseksi Spiderin, Moen ja Hildan ja sunnuntaille Hildan. Hilda keräilee nyt sertejä suomesta jotta valmistuisi Tallinnassa marraskuussa IC:ksi ja saisi sertin myös seuraavaan luokkaan.
Tampereen jälkeen olisi tarkoitus suunnistaa Ery-Sydin näyttelyyn Helsinkiin jotta Hilda saisi sen viidennen suomalaisen sertin, sitä en vielä tiedä lähteekö joku Hildan seuraksi sinne. Sitten pidämme kuukauden tauon ja suuntaamme Tallinnaan kera Hildan ja Kaapon. Sitten Turkuun kotinäyttelyyn ja siellä olisi sitten ajatus jos Kaapo vihdoin ja viimein valmistuisi EP:ksi eli kaikki tutut vain silloin paikalle, skumppaa ja herkkuja olisi toivottavasti silloin tarjolla ;)
Ja sitten vielä kuvaterveisiä Zorrolta. Zorro on kotiutunut todella hienosti uuteen kotiin ja kavereista ei ole puutetta. Löytyy yksi itämainen, kolme maatiaista ja kolme koiraa joten siinä on leikkikavereita jokaiselle päivälle vaikka ihan oma :).


0 kommenttia: