BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

26.10.2008

Kiirusta pitänyt ja muutto takana ja uusia kuvia

Tai siis kiirus on johtunut muutosta lähinnä.. Muutettiin siis taas vaihteeksi, tosin 13kilsan päähän, Auran puolelle, vanhasta, joten muuttomatka ei ollut pitkä. Tällä kertaa ei pakattu vaan siirrettiin tavarat muuttolaatikoissa vanhasta uuteen ja uudessa tyhjennys. On hiukan jäänyt koneella oleminenkin vähäiseksi tässä lähipäivinä.

Kissojen kanssa oltiin torstai-perjantai yö ekaa kertaa yötä täällä. Hiukan kissaryhmät muuttui, Spider & Moe saivat kaverin - Yade muutti poikien kanssa tupa-olohuone 'osastolle' ja muut viisi asustelevat takkahuone-eteiset- makuuhuone ' osastolla'. Yläkerta tässä on kyllä myös, mutta se on remontin alla joten niin kauan kun joskus se valmisstuu niin majotutaan tässä alakerrassa. Kuitenkin ihan reilusti on tilaa, ettei siitä ole pula.

Kissat ottivat muuton hyvin, eipä siitä mulla ollut epäilystäkään. Ovat sen verta uteliaita että se on vain kiva tutkia uusia paikkoja. Kaapollakin alkoi jotain aivotoimintaa liikkumaan päässä, se tajusi että lempilelua narua voi tuoda takaisin meille eikä vaan huutaa sen vieressä että se naru on täällä ja sun täytyy tulla tänne! Ja voin sanoa että sille narut on superpakkomielle...
Jopa Spider on rennompi nyt kuin aikaisemmin.

No Spider on niin rento mitä voi olla, huomenna tulee lääkärireissu sille... Suurimmalla todennäköisyydellä herralla on pissatulehdus. Se on silloin tällöin päästänyt sellaisia lätäköitä sinne sun tänne muutaman kerran, mutta ajateltiin että se on jotain protestointi pissejä koska ollaan oltu tosi paljon poissa. Merkkailua nämä eivät harrastele. No, nyt on kustu kirjat (melkein tuhoutui mun rakkaat harry potterit ja dekkarit), ja monta muuta laatikkoa missä tavaroita. Merkkailupissoja ne ei ole, joten ei muuta vaihtoehtoa ole kuin tulehdus. Huomenna selviää ja toivottavasti kuivasta pojusta tulee taas kuiva ja olo parantuisi. Ei se nyt mitenkään kipeän oloinen ole muuten, mutta terve se ei ole. Yadellahan alkoi kiderumba 9kk ikäsenä ja sillekin tuli muistaakseni se ihan yhtäkkiä. Tulehdus siis. Nyt on pysynyt jo jonkin aikaa oireetta, oiskohan joku vuosi sitten ollut viimeksi tulehdus.

Hilda lopetteli kiiman tällä erää, edellisestä oli sellainen kaks kuukautta aikaa. Nyt vain täytyy pitää peukut pystyssä että ens kuun Tallinnan näyttelyn jälkeen neiti päättäisi juosta ja saisi sen astutettua. En malttaisi odottaa että saisi pikkukisuja taas :)

Sitten uusia kuvia tältä päivältä uudessa kodissa.

Viiden joukko nukkumassa sängyllä (sori petaamaton peti :))


Yade catmaxin pilvilinnassa

Moen mielipide kuvaamisesta... Huomatkaa kun on tummunut meillä ollessaan, koitan joku aurinkoinen päivä ottaa paremman kuvan siitä miten sillä laikut menee. On muuten selkeä täplikäs.

Moe tykkää Yadesta, se on jo monta kertaa nukkunut sen vieressä. Ja eipä näytä Yadea haittaavan yksi syssi-poika vieressä.
Spider ja Moe vuorostaan catmaxin yläilmoissa
Moen profiili

0 kommenttia: