BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

1.10.2008

Kuulumisia

Päivät taas juoksevat tuhatta ja sataa. Enää pari päivää Pirokkiin ja mitään ei olla tehty näyttelyyn lähtöä varten. Korvissa on karvat ja poikien karvat täytyy leikata saksien kanssa. Hildan onneksi saa koneella vaikka lauantai aamuna jos unohtuu.
Moen turkki on taas super'hyvässä' kunnossa näyttelyä varten, niska ihan ohuessa karvassa ja hiukan punertaakin. Kiitos siitä kuuluu Spiderille...eikä ole auttanut vaikka olen drontalia siihen laittanut estääkseni niskassa roikkumisen. Moe näyttikin olevan ainut syssi koko näyttelyssä.

Hilda pitelee taas pitkää taukoa kiimojen välissä, on mennyt sellainen 7 viikkoa edellisestä. Mun puolesta voisi juosta vaikka ensi viikolla. Jos tällaisia taukoja pitää niin seuraavaksi voisi sittten aloittaa hyvin Tallinnan jälkeen ;) Niin saataisiin joskus pikku-Hildoja ja pikku-Spidereita. Tosiaan toivon kyllä että tulisi niitä pikku-Hildoja enemmän, Ellin pentueet kun olivat hiukan poikapainotteisia (2tyttöä ja 5poikaa). Toiveissa olisi löytää sijoituskoti yhdelle tyttelille. Ja mahdollisesti myös yhdelle pojalle jos joku kestäisi pallillista pojua jonkin aikaa. Mutta tuo pojan sijoittaminen riippuu aika paljon siitä sun näistä.

Tällä viikolla odottelen dna-testien tuloksia tulevan s-postiin, viikko sitten keskiviikkona tuli vahvistus että ovat tulleet perille ja viisi arkipäivää kestää että tulokset tulee. Eli luulisi tässä sitten tulevan.

Siitostestit oli negatiiviset kaikilla, sienen tulosta en vielä ole saanut. Pojiltahan otettiin sieni kun ne tulivat. Mutta otatin ne nyt uudestaan kuitenkin. Täytyy vaan muistaa pyytää ell paperit niistä kun menen sinne käymään.

0 kommenttia: