BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

23.11.2008

Eurooppa Premior, Premior ja kaks herkkusientä

Turun näyttely ohitse ja samalla myös tämän vuoden näyttelyt meidän osalta. Ens vuonna taas uudestaan.

Näyttelysaldona yksi kappale Eurooppa Premioria eli Kaapo valmistui eilen 22.11 EP:ksi, ollen myös samalla tuomarin paras. Vihdoin ja viimein Kaapon sertien kerääminen on ohitse, on vain venynyt ja venynyt sairastelujen vuoksi. Kaapo ei toki näyttelyissä käyntiä lopeta, vaan kulkee edelleen meidän mukana koska tämä kissa nauttii saamastaa huomiosta ja sen kanssa on kiva käydä. Jos ei laske automatkoja mukaan...niissä lähinnä meidän korvat kärsii huuteluista. Joten Kaapo tullaan näkemään jatkossakin heiluttelemassa kaikille vastaan tulijoille ;)

Kiitoksia Annelle ja Kristerille tästä meidän purinapojasta!

Elli-lelli oli myös eilen Kaapon mukana ja Elli valmistui Premioriksi. Elli ei sen enempää pärjännyt, mikä ei yllätys ollut. Elli aloittaa laihdutuskuurin (joo se on ollut koko ajan ;)), ja jatkaa taas ens vuonna jossain vaiheessa näyttelyissä käyntiä.
Isä ja tytär valmistuivat samana päivänä. Vaikka kaikki ei uskoisi että Elli on tosiaan Kaapon tytär :)

Tänään meillä oli mukana Kaapo ja kollit. Kaapo sai kunniamainintansa ja keikisteli toden teolla tuomarin pöydällä. Teki jopa tempun mitä se ei ole koskaan tehnyt, kellahti kyljelleen siihen pöydälle kiehnaamaan. Kyllähän se lähes aina keikistelee tuomarille ja yleisölle, mutta tuota se ei ole tehnyt aikaisemmin.

Pojut Spider ja Moe valmistuivat molemmat herkkusieniksi eli Championeiksi. Tuomari tykkäsi molemmista, ainut valittamisen sana tuli korvista - yllätys yllätys ne tarvisi olla alempana ;) Molemmat kävivät tuomarin paras valinnoissa. Tämän näyttelyn jälkeen Spider jää herkkutattinsa kanssa kotiin, se on sen verran arka että näyttelyt eivät ole sen paikka. Vaikka osaa kyllä hienosti käyttäytyä mutta olemuksesta huomaa että pelkää. Moe jatkaa jossain vaiheessa taas kun pääsemme taas jatkamaan näyttelyitä, se ei aristele siellä. Huono puoli sen kanssa on että se omistaa miljoona jalkaa välillä, tai siis melko useinkin, niin sitä on välillä hankala pidellä.

Seuraavaksi olisi tarkoitus suunnata tammikuun lopulla Surokin näyttelyyn Lahteen. Sinne lähtevästä kokoonpanosta jossain vaiheessa lisää.

Hilda pirulainen ei juokse edelleenkään, poikia käynyt haistelemassa mutta turpaan antaa kummallakin tassulla niin että poikien posket lätisee. No ei tässä mikään hätä ole, kyllä se jossain vaiheessa sitten kiimottelee.

Ja kuvia, meinasin vallan unohtaa. Kaaposta ei ole vielä EP-ruusukkeen kanssa kuvaa mutta sellaisen voin sitten joskus laittaa kun se saadaan kissaliitolta. Ja Ellistä ei valitettavasti ole yhtään kuvaa eiliseltä.

Kaapo eilen paneelihäkissä odottamassa vuoroaan

Meidän herkkutatit Spider ja Moe

Moe

2 kommenttia:

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Hihhei,onnea mamma,pappa ja sienestäjät!

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea kaikille valmistuneille!