BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

30.11.2008

Silmäpuolia ja vatsapöpöjä

Joo näin on, näyttäisi että Turusta tuli mukana jonkin sortin mahapöpö. Ei näytä miltään voimakkaalta pöpöltä mutta kuitenkin. Spiderille tuli ekat oireet keskiviikkona ja se on jo parantumaan päin, ei tullut mitenkään pahana. Syömättömyys oikeastaan suurin oire, ja hiukan oksentelua. Mitään ripulia ei kuitenkaan ollut. Nyt sitten se iski tottakai pienimpään, eli Venla-tytsiin. Silläkään ei ripulia, samat kuin Spiderilla - syömättömyys ja pieni oksentelu (osan ruoista oksentaa osan ei). Spider saatiin syömään pahoinvointilääkkeen ja pakkoruokinnan avulla ja se onkin nyt koko ajan napostelemassa hiukan. Venla onneksi juo jonkin verran itse, pakkoruokinta silläkin nyt päällänsä, välillä ne tulee ulos tuosta pahoinvointilääkkeestä huolimatta. Tosin olen sille hyvin hyvin pienen annoksen antanut. Huomenna olen jokatapauksessa menossa käymään eläinlääkärillä niin se saapi ylimääräisen pikkupotilaan, onneksi on lääkäri joka sen hoitaa varmasti vaikka ylimääräisenä tuleekin. Lähinnä, vaikka se onkin itse ju0nut ja pakkoruokinta-ruoassakin on nestettä mukana niin luulen että hiukan tarvitsee nesteytystä ja mahdollisesti myös pahoinvointilääkkeen piikillä jotta ei tarvisi pakottamalla sitä tuupata suuhun. Ja vaikka se alkaisikin itse syömään niin mukaan sen otan. Pikkuinen kun on vielä.
Muilla ei ole vielä *koputtaa puuta* ole oireita..

Ja torstaina kävin Moen kanssa vierailemassa eläinlääkärin luona, sillä rähmi toinen silmä ja niin että se oli ummessakin välillä. Silmä huuhdeltiin ja tutkittiin, silmätulehduksen merkkejä ei ollut muuta kuin tuo rähmiminen ja sitä se ei loppupeleissä sitten ollutkaan. Silmästä ei löytynyt väriaineella naarmua, mutta luomissa oli naarmuun viittavaa punotusta, ja naarmu syy tähän sitten olikin. Nyt kun silmän turvotus on laskenut niin luomissa punotuksen kohtaa on naarmu. Naarmu mikä on mitä luultavammin Yaden aiheuttama, Moellahan löytyy välillä naarmuja muualtakin.
Jostain syystä Yade pomottaa täysillä Moeta ja Moe pelkääkin sitä silloin kun Yade päättää aloittaa riehumisen. Ei oikein hyvä tilanne, mutta Yadea ei voi laittaa muiden kanssa kun sitten käy niin että sen perässä on kolme-neljä itistä. Ja mielelläni en sitä uuteen kotiin sijottaisi, ihan vielä ainakaan (täytyy katsoa mihin suuntaa toiminnat niillä menee, ei sekään ole hyvä että toinen ei pysty toteuttamaan itseään ilman että joku pelkää sitä) ja jos näin joudun tekemään niin kuitenkin haluaisin sen tutulle ihmiselle. Muuten ne ei jallita sitä, mutta Yaden alottaessa leikkimisen, yleensä Hildan kanssa, se menee niin ronskiksi leikiksi että Hilda pelästyy ja saa sitten taaksensa yleensä Kaapon ja Ellin. Ja välillä myös Viton. Sitten ei enää leikitä vaan se on totista tappelua.

Ilmoitin Kaapon Venlan kaveriksi Lahteen, toivottavasti vielä mahtuu mukaan kun ilmo on perillä.

Hilda ei ole kiimaansa vielä aloittanut, mikä tällä hetkellä tosin onkin hyvä. Jotta Spider pääsisi taas normaaliin kuntoon ennen häiden viettoa. Hiukan oirehtelua Hildalla on, sehän oli alottelemassa silloin kun olin hakemassa Venlaa, mutta se hävis kun pikkukatti tuli.
Hildakin on jo hyväksynyt Venlan, sähinät on jäänyt vallan.

Päätin sitten lopettaa englanninkieliseen blogiin kirjoittelun, ei jaksa kahta päivitellä. Joten joskus kun meillä, joskus, on pentuja niin tulen tänne suomen lisäksi kirjoitteleen hiukan englanniksikin.

0 kommenttia: