BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

10.11.2008

Tallinna lähestyy

Ensi viikonloppuna olisi tän vuoden ulkomaan näyttelyn vuoro, eli Tallinnaan suuntaamme. Perjantaina lähdetään omatoimimatkalle kera Kaapon ja Hildan. Kaapolla onkin ollut tässä taukoa, viimeksi se oli elokuussa Surokin näyttelyssä. Saas nähdä kuinka mielissään on kun pääsee taas esiintymään muillekin kuin meille vain ;)
Piti se tuossa pestä viikonloppuna mutta eikös se sitten jäänyt... No ei sitä enää aleta peseen, se on muuten kuin pöhöttynyt pulla kun ei karva kerkiä laskeutumaan kunnolla - varsinkin kun sillä ei muutenkaan ihan ihon myötäinen karva ole. Ja eikä se mikään likanen ole, kunnon harjaukset tässä viikolla niin bueno ja herra on valmis näytelmiin. Kaapo on kyllä siitä kiva kissa käydä näyttelyissä kun se nauttii täysillä siitä että sitä ja vain sitä huomioidaan.
Mitään ei ole vielä pakattuna, mutta eikös se hoidu hyvin torstai-iltana. Ja eikä sinne kauheasti mitään erikoista tarvitse.

Lisäys, oli tuossa tullut se jälkeen kun koneen sammutin Tallinnan vahvistuskirje eli siis tuomarijako s-postiin. Lauantaina Kaapon arvostelee Hornellin Henry ja sunnuntaina Jana Knyova. Hildalla toistepäin, eli Knyova lauantaina ja Hornell sunnuntaina. Kummatkin ovat tuttuja tapauksia, ja Henkka onkin Kaapon tässä luokassa arvostellutkin. Mutta, eipä se haittaa kun muuten on kaikki eri tuomareilta.

0 kommenttia: