BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

17.11.2008

Kotona jälleen

Vihdoin taas kotona, kotiuduttiin Tallinnasta eilen kahden aikaan yöllä. Tuuri matkassa oli lunta alkoi satamaan vasta about kilometrin kotoa. Muuten oli melko hyvä keli.

Oltiin siis Kaapon ja Hildan kanssa hiukan reissaamassa. Matka meni hyvin, mitään ongelmia ei ollut ja navigaattori toimi loistavasti. Oltiin siis omalla autolla liikenteessä. Perjantaina lähdimme ja löysimme ensin hyvin Helsingin päässä oikean sataman ja laivasta lähtiessä yllättävän hyvin pääsimme ehjinä hotellille. Hotelli oli ihan hintansa värtti, ei parhaimipia hotelleja missä olen yöpynyt mutta kohtuullisen siisti paikka kuitenkin. Tosin lauantai ja sunnuntain välisenä yönä tuuli niin että ikkunat paukku ja tuuli sisään hiukan. Onneksi oli paksu peitto ;)

Näyttelystä saatiin mitä lähdettiin hakemaankin. Hilda valmistui lauantaina IC:ksi, ja sunnuntaina sai seuraavaan luokkaan tarvittavan ulkomaan sertin. Kaapo sai myös kumpanakin päivänä sertin myös. Kumpikin kävi molempina päivänä tp-valinnoissa, mutta siitä enempää menestystä ei kummallakaan ollut. Hildalla oli molempina päivinä vastassa musta itämainen ja Kaapolla suomalainen ruskeatiketti Hessu.

Mutta tyytyväinen olen että sertinsä saivat kummatkin. Hilda jää nyt mammalomalle, tosin ensin odotellaan että se aloittaisi juoksunsa ja neiti pääsisi tapaamaan Spideria.

Kaapo jatkaa näyttelyjä vielä ensi viikonloppuna Turussa ja lauantaina toivottavasti juhlistamme Kaapon valmistumista EP:ksi! Joten kaikki tutut vain skumpalle meidän häkin luo Kaapon arvostelun jälkeen!!

Ja meillähän toivottavasti myös on lauantaina toinenkin valmistuminen, Elli toivottavasti valmistuu PR:ksi. Saas vain nähdä mitä tykätään kun rouvalla on karvaton läntti kainalossa...ja ettei se vaikuttaisi ainakaan sertin saantiin... Ja sunnuntaina toivottavasti kollimme Moe ja Spider valmistuisivat kummatkin CH:ksi.
Joten nämä kaksi näyttelyviikonloppua ovat oikein valmistumisia täynnä :)

Uutta reissuakin tässä jo suunnittelen, tosin toiseen suuntaan. Sain tuossa kuulla että meille olisi tulossa uusi vauva ja se tarvisi käydä vissiin hakemassa kotiin ;) Mutta siitä sitten enemmän myöhemmin.

0 kommenttia: