BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

16.1.2009

Ehkäpä viimein

Meille olisi siis tulossa pentuja! Satavarmaksi en vielä sano että Hilda on tiineenä, mutta alanisukat ovat alkaneet punottaa enemmän ja olivat mielestämme jopa hiukan turvonneetkin. Huomenna tulee kolme viikkoa siitä kun näimme ensimmäisen astumisen. Jos vaikka 'pentukuume' hiukan hellittää kun niitä pentuja tulisi. Ja tämä pentukuume ei ole sellainen että tarvisi hankkia uusi kissa, vaan juuri nimenomaan koskee sitä saisi tulla pikkupentuja pikkuhiljaa! Varsinkin kun joka paikassa sellaisten pikkuisten kuvia ja juttuja tällä hetkellä tyrkytetään ;)

Ja reilun viikon päästä on aika syntyä ensimmäiset Ice-Olive's lapsenlapsetkin! Taika-neidillä, tai siis rouva paremminkin alkaa olemaan loppusuora edessä Jalecat's kissalassa.

Viikon päästä olisi vuoden eka näyttelykin. Kaapon tuomaroittee Donatella Mastrangelo ja Venlan Lotte Borch. Kummatkin ovat tuomareita joilla meitin kissoja ei ole ollut.

Tuossa joskus aikaisemmin kirjoittelin siitä että laitoin toiminimen pystyyn. Eli teen siis brodeerauksia, eli konekirjontaa, erilaisiin vaatteisiin ja siinä lomassa myös hiukan erilaisia elukkajuttuja. Kuten mm. pesiä ja näyttelyverhoja.
Tässä linkki verkkosivuille eli nimeltänsä tämä mun yritys on Brodeeraus FunkyCat. Sivut ei ehkä ole maailman parhaimmat, mutta näin alkuun edes hyvä että jotkut on, en ole raaskinut teettää kellään vaikka hyvät sivut hyvät olisi. Mutta ehkäpä tulevaisuudessa annan ulkopuolisen tehdä ne.

Nyt mä painun nukkumaan kello on jo sen verran että kohta pitäisi noustakin jo ;)

1 kommenttia:

maarit kirjoitti...

Onnea onnea! Toivottavasti olisi nyt onnistunut ja toivotaan että kaikki menee hyvin! :D