BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

21.1.2009

Näyttely lähestyy, Hilda ja kuvia

Lauantaina lähtö kohti Lahtea ja vuoden ekaa näyttelyä ja Venlan ekaa näyttelyä. Kissat on puunattu = korvakarvat leikattu ja kynnet leikatty. Ja meidän onneksi, Venlalta sai myös karvat korvista trimmerin kanssa. Helpottaa huomattavasti kun ei tarvi saksilla nipsiä ja turvallisempaakin. Näyttelylaukku on vielä pakkaamatta, tai oikeastaan tavaroiden siirto uuteen laukkuun.

Sitten jäämmekin hetkeksi tauolle näyttelyistä. Tai helmikuun alussa käydään piipahtamassa Turokin kissanpäivillä kera Kaapon, Venlan, Spiderin ja Moen. Sit seuraava on vasta Turun näyttely, jonne on lähdössä Kaapo ja Venla. Kun sais vain aikaseks ilmotettuu ;)

Hilda voi paksusti loppuviikosta tulee 4viikkoa. Hiukan on pahoinvointia näyttäisi olevan ja vatsa hiukan löysällä. Vatsa on hiukan pulleahko, mutta ei mitenkään erikoisesti. Hiltullahan on valmiiksi hiukan läskiä joten se voi hämätä mahan kokoa ;D

Eipä tässä muuta, lopuksi melko uusia kuvia :)

Elli ja Vito hiirijahdissa. Hiiri on tosin vintillä mutta rapina kuuluu melko hyvin alas.

Sit vähän poikiikin
Spider esittelee hienoja täpliänsä :)

Moe, josta mä en saa koskaan hyvää kuvaa...


Molemmat, Spider kertoo mielipiteensä kuvauksesta..


Ja sitten kuvia L-Pentueen Zorrosta eli Ice-Olive's LemmenLoitsusta. Kuvat olen saanut jo aikoja sitten mutta en ole saanut aikaiseksi laittaa niitä esille. Kuvat Minna Kärnä.



1 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lauantaina tavataan ja hauska nähdä tuo Venlakin livenä :D