BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

25.1.2009

Lahdessa

Kotiuduttu ollaan, eilen yhdentoista jälkeen Lahdesta Surokin näyttelystä. Mukana siis oli Kaapo ja Venla. Venla käyttäytyi autossa erittäin hyvin, mitä ei voi Kaaposta sanoa (se on matkustanut autossa 3,5vuotta ihan säännöllisesti ja se ei taida koskaan oppia olemaan boxissa, sylissä olis kaikkeista paras ;)) - ja Kaapon huutelut ja riekkuminen ei vaikuttanut Venluskaan vaan neiti käyttäytyi hyvin siitä huolimatta.
Eläinlääkärin tarkistuksessakaan ei hytkyilty, hiukan tottakai pelotti mutta nätisti silti oltiin pöydällä.
Häkkiin päästessään ei enää pelottanut, vaan uusi riippukeinu pääsi käyttöön ja Venla siellä nukkumassa. Kaapo nyt tapansa mukaan huusi huomiota, näyttely kun on paikka mistä se tietää että sitä saa.

Kaapon arvosteli Donatella Mastrangelo. Ja yllätykseksi, kastraatti liiloja oli paikalla kolme joten niistä saatiin värin paras! Tosin mä luulin ensin ettei vp:tä tule kun kaksi näistä lilaherroista oli samassa luokassa, mutta se ei vaikuttanutkaan asiaan. Kiva näin koska liloista on todella harvoin värin paras. Ja värin parhaan vei meitin Kaapo! On nyt toinen Kaapon värin paras, eka tuli joskus nuorena ja vastuksena silloin olikin sen omat veljet. Kaapohan ei enää keräile sertejä, joten arvosteluksi tuli kunniamaininta. Tp valinnoissa sitten tipahti, kropan takia - tuomari tykkäsi Kaaposta todella paljon, luonteesta ja päästä mutta valitsi toisen koska sillä on huomattavasti parempi kroppa. Kaapo kun on kuitenkin jo yli neljä vuotias ja vanhempaa mallia niin sillä ei ole mikään sutjakka tuo vartalo. Varsinkiin kun se on välillä lihonut niin sille on jäänyt sellaista kivaa löysää joka puolelle ;) Mutta Kaapo veti sitten myöhemmin häkin päällä ihan oman shownsa yleisölle.

Venlan arvosteli Lotte Borch joka tykkäsi todella paljon siitä ja ollen tp-pentu ja samalla sitten myös KPP!

Jossain vaiheessa kun saan aikaiseksi laitettua kuvat koneelle laitan joitain tänne. Samaten kun saan Venlasta otetut studio-kuvat niin laitan nekin näytille.

Seuraavaksi menemme käymään Turokin esittelynäyttelyssä ja sitten vasta Turokkiin. Turkuun lähdetään samalla kokoonpanolla kummaksikin päiväksi. Kaapokin saa edelleen käydä, vaikka ei mitään menestyksiä olekaan pitkään aikaan ollut ja sertejäkään ei keräile, mutta tuon kissan kanssa on oikeasti kiva käydä koska se selkeästi nauttii näyttelyissä olemisesta ja siitä huomiosta mitä se saa. Vaikka automatkat onkin p*****stä kun se ei osaa olla boksissa...

Hildan masustakin koitan ottaa kuvia jossain vaiheessa, sillä on ihan kiva kumpu ilmaantunut :)

1 kommenttia:

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Hienosti aloitettu ura Venlalla :) Onnittelut siitä ja Kaapo se vaan on Kaapo, nelivuotias ja innokas!