BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

9.8.2009

Aikuisia kissoja etsii edelleen kotia

Muuttojutut lähestyvät syksyn aikana ja tilanteen vuoksi etsin edelleen pikaisesti kotia muutamalle itämaiselle ja yhdelle maatiaiselle.

Eli Bob ja Vito hakevat edelleen yhteistä kotia jossa ei mielellään kissoja, yksi voi olla kunhan ei ole leikkaamaton.

Ja tilanne pistää myös sen eteen että Moelle tarvis myös löytää uusi koti. Tarkoitus sitä ei ollut erottaa Spiderista, mutta kun kävi näin että Poppari ei lähde multa mihinkään ennen kuin se on leikattu tulevaisuudessa, on Herra lihapullalle löydyttävä myös uusi koti. Tilat ei yksinkertaisesti tulevaisuudessa anna periksi pitää kaikkia vaikka luopuminen ei ole helppoa, mutta sitä helpottaa se jos löytyy hyvät kodit.
Moe voisi mieluiten muuttaa pennun kaverina uuteen paikkaan. Moe on seychellien lyhytkarva, suklaatabby-valkea väriltään ja täyttää 2v syksyllä. Moe on myös leikattu. Todellinen kiehnakiehna jonka kaikki meillä käyneet ovat saaneet todeta, aina vieressä ja luona. Näyttelyissä sen kanssa ei tarvi käydä.

Ja sitten Yade, 6v leikattu maatiaispoika etsii myös edelleen kotiansa, mieluiten kissaton koti mutta Herra voi hyväksyä rauhallisen kaverin. Itämaiset ovat liikaa sille.

Pentuja on edelleen varattavissa neljä, joista tosiaan yksi voisi muuttaa Moen kanssa. Kaikki muut paitsi Piksu ovat nähtävissä kahden viikon päästä Vantaalla näyttelyssä. Kuvia koitan tässä alkuviikosta ottaa taasen.

Kaikista löytyy kuvia blogissa jossain ja kotisivuilta.

Nyt kaikki korvat hörölle jos joku kaveri kaipailee kissakaveria ja voisi tarjota näille mun rakkaille hyvät kodit. Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla iceolives@pp.inet.fi , soittaa voi myös 0445604943 iltaisin kuuden jälkeen.

0 kommenttia: