BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

2.8.2009

Surok tuli ja meni

Tämän vuoden Kaapelitehtaan näyttely oli meidän osilta eilen. Mukana Kaapo, Venla ja Poppari. Venla oli ensimmäistä kertaa avoimessa ja Poppari ensimmäistä kertaa näyttelyssä.

Kaapo ja Venla oli Kurkowskin Albertin arvosteltavana ja kummatkin saivat hyvät arvostelut ja Venla ensimmäisen sertinsä. Ja kummatkin olivat tuomarin parhaita! Paras kommentti minkä Kaapo on ikinä saanut tuomareilta tuli eilen, Albert totesi tuomarin paras valinnoissa Kaaposta näin : 'He could be a moviestar, a horror moviestar'.
Popparin arvosteli Irene Eek-Magnusson. Poju sai mukavan arvostelun, mainintaa tuli että korvat saisivat olla suuremmat ja että piti silmiä palloina. Eihän tuo kissa edes saa silmiänsä lautasiks kun ne ei ole yhtään pyöreät. Mutta näin tuomari näki asian, ja huomioitava kuitenkin että poju oli ekaa kertaa näyttelyssä. Muutenkin ensikertalaiseksi se käyttäytyi oikein hyvin. Tuomarin paras valinnoissa se ei käynyt koska siellä oli huomattavasti tasokkaampia pentuja.
Paneelissa Venlalla oli vastassa Annen sinitäplikäs Kirppu ja äänet meni kummatkin sille. Mutta hyvin alkoi siitä huolimatta Venlan näyttelyt aikuisissa, se kuitenkin on vielä melko pentumainen (ainakin mun silmissä). Kaapolla oli vastassa venäläinen sinitabby ja äänet meni tasan ja sitten Kristiina tuli ja valkkas...Kaapon.
Nyt Kaapolla on tältä vuodelta plakkarissa neljä voittoa ja kaksi tp-tulosta ja edessä päin on näyttelyitä vielä vaikka kuinka monta.
Seuraavaksi on edessä Rurok Vantaalla. Lauantaina on mukana Hilda sekä neljä pentua, Popparin kanssa tulee uusi omistaja (juu, Popparille on koti, ensi viikolla muuttaa sijoituskotiin Turkuun). Hildalle tulee siitosluokka ja mulle kasvattajaluokka (joka tosin riippuu Taikasta ;D). Sunnuntaina siellä sitten olen vähän vähemmällä porukalla, mukana vain Venla ja Kaapo.
Tässä muutama kuva Kaaposta ja Venlasta. Kuvat Leena.

0 kommenttia: