BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

24.8.2009

Rurok käyty

Ja jos olin jo perjantaina paremmassa kunnossa flunssasta niin en ole enää. Kaikki paikat ihan tukossa taas. Mutta se siitä ;)
Ja laiska olen nyt ollut päivittämään näyttelyn jälkeen tänne, kiirusta kun on hiukan tässä pitänyt.

Lauantaina mukana oli Poppari, Punkkari, Patty ja Hilda. Pokeri oli myös ilmoitettu mutta sillä oli pieni skraapu silmäkulmassa niin jätin sen kotiin. Poppari ja Patty saivat ex1, ja Punkkari ex2 johtuen ihan siitä että pojat kun ovat samanvärisiä ja samassa luokassa niin oli excelentti-kisa heitin kesken. Kaikki kolme sai hyvät arvostelut, tosin Reijersin mielestä Punkkari saisi antaa Popparille hiukan väriä - Poppari kun on melkein harlekiini mutta ei ihan. Eli saisi olla joko asteen verran enemmän valkoista tai asteen enemmän väriä. Pattysta Eric tykkäsi myös paljon ja omaksi yllätykseksi ei löytänyt pahemmitenkaan 'haukuttavaa' siitä. Poppari kävi pyörähtämässä tp-valinnoissa. Hilda sai sertinsä ja oli myös neloskategorian paras siitosnaaras. Kasvattajaluokkaahan en sitten saanut kasaan Pokerin poissaolon vuoksi. Mutta olen hyvin tyytyväinen ensikertalaisten käyttäytymiseen ja hyviin arvosteluihin. Kaikki kolme saivat enniten kehuja hyvästä silmien muodosta ja väristä :)
Sunnuntaina mukana oli Kaapo ja Venla, Kaapo sai kunniamainintansa ja kävi tp-valinnoissa. Venla sai myös sertinsä, mutta tuomari ei ottanut sitä tp-valintoihin koska ei tykännyt sen silmistä yhtään.

Seuraavaksi suuntana on Tampere ens kuun loppupuolella ja mukaan lähtee Kaapo ja Venla kummaksikin päiväksi. Venla toivottavasti valmistuu lauantaina championiksi.

Tampereen jälkeen neiti lilanassu jää mammalomalle, vaikka alunperin se oli tarkoitus astuttaa vasta loppuvuodesta. Sillä on niin voimakkaat kiimat ja näyttäisi vielä juoksevan tiuhaan niin laitoin suunnitelmat uusiksi. Ja koska Poppari on vielä nuori, niin annan sen kasvaa rauhassa isoksi pojaksi ja Spideria en ole Venlalle suunnitellut käyttäväni ollenkaan niin sulhoksi tulee ulkopuolinen kolli. Sulho on jo löytynyt ja siunaus asialle saatu ja tulevat treffaamaan tosiaan Tampereen näyttelyn jälkeen, siihen asti kuuntelen joikaamista. Tuleva sulhanen tulee olemaan ruskeatäplikäs Kattilan Wyatt Earp, kotoisammin Örppi. Joo, ja tämä pentue tulee siis poikkeuksellisesti olemaan ilman valkoista, odotettavissa itämaisia ja siamilaisia kuviolla tai ilman ja väriskaala voi olla melko laaja riippuen ihan siitä herra kantaa :)

Pentuja on edelleen vailla kotia. Piksu saa luultavammin ensi viikolla tehosteensa ja alkaa olemaan sitä myöten myös muuttovalmis.

0 kommenttia: