BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

18.11.2013

Kuulumissii

Ei tullut meille tällä yrittämällä pentuja. Moni tietääkin että meillä oli tuossa reilu kuukausi sitten reipas ruskeanassu siamilaisherra viikon verran kylässä josta sitten se vietti pari päivää Sennin kanssa aikaa. Noh, alkukohdat oli hyvät, astumisia oli ihan reippaasti mutta lähinnä omaksi pettymyksekseni viime perjantain ultra kertoi totuuden ja Senni ei ole tiine. Kolmen viikon kieppeillä mukamas oli merkit jo aika selkeet mutta ei niin sitten ei. Noh, uusintaa koitetaan vielä. Jos Senni ei toisella yrittämällä tule tiineeksi niin sitten alan pohtimaan mitä teen. Tällä kollilla on takana jo pari pentuetta, eli se saa pentuja alulle joten syy on Sennissä. Tai ne ei vaan sovi toisilleen. Eipä tuosta luonnon ajatuksen kulusta aina tiedä. Voi olla että kokeilen kolmannen kerran toisella kollilla jos ei uusinnasta tule ja jos ei kolmas kerta todensano niin sitten siinä ei sitten vaihtoehtoja kauheasti ole eli Senni sterilisoidaan siinä tapauksessa. Mutta aika näyttää miten käy :)
Vickyn astutustakin tarveis varmaan alkaa pohtiin, mutta enpä pidä kiirettä. Se juoksee useammin kuin Senni mutta silti melko asialliseen tahtiin ettei koko ajan oo perspystyssä. Näistä jutuista sitten taas joskus.

Ens viikonloppuna on Turun näyttely, viimeksi oltu Surokin kaapelitehtaan näyttelyssä eli on sitä aikakin jo varmaan näyttäytyä niissäkin välillä. Molempina päivinä paikalla, lauantaina Venla ja ja ja ja ..... ELLI! Joo Elli lähtee monen vuoden tauon jälkeen kokeileen miltä näyttelyt tuntuu. Kova päivä sen päänupille tulee kun normiarvostelun lisäksi se menee myös veteraaniluokan arvosteluun. Katsotaans miten käy kuinka se osaa käyttäytyä. Ja vaikka se osaisikin olla kauniisti, tai melkee kauniisti niin se saa käydä aina sillon tällöin mahdollisesti eli siitä ei ole tulossa 'uutta' näyttelykissaa vaan saa pääasiallisesti oleilla niinkuin aina eli kotona.
On se suihkussakin käynyt viime viikolla ja ollaan korvakarvojakin leikelty ;) Sunnuntaina mukana on pelkästään Venla.

Mitäs vielä, niin juu. Leenalla (FI*Jalecat's) Hyvinkäällä on vielä muutama pentunen ihan vailla omaa kainaloansa! Löytyy niin balineesia ja itämaista. Kaik iha suklaatia!
Jos joku näistä pentusista kiinnostaa niin ota rohkeasti yhteyttä Leenaan ja saat lisätietoja!
leena@jalecats.net
www.jalecats.net
jalecats.blogspot.com

0 kommenttia: