BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

8.2.2016

Kaikki loppuu aikanaan

Niinhän se menee. Tällä hetkellä leikkaamattomana mulla on enää Venlan 2012 syntynyt Vicky joka ei ole vielä pentuja saanut. Ja ei tule saamaan, sulho oli jo mutta neiti juoksee erittäin harvoin ja ajankohtakin on pakko katsoa kun yksin yrittää joten kävi niin että sulholta läks pallit. Mutta tätä tämä eläinmaailma on. Vicky menee tässä keväällä leikattavaksi ja siihen päättyy mun kasvatus määrittelemättömäksi ajaksi. Ken tietää jos joskus jatkan, sen näyttää tulevaisuus sitten joskus mutta nyt ei riitä rahkeet ja aika kasvattamiseen.
Kotona olevat kissat alkavat kaikki olemaan pikku hiljaa seniori-ikäisiä. Elli täyttää kohta 10v, Spider on 8 ja Venla 7. Muut tulevat kovaa vauhtia perässä, Viljo 5, Senni 4 ja Vickykin pian 4.

Itämaismaailmasta en poistu vaan olen edelleen Oricat ry:n toiminnassa mukana ja puheenjohtajan pesti jatkuu. Ja yritän pitää itseäni ajantasalla rodun tilanteessa.
Näyttelyissä en ole pariin vuoteen kissan kera käynyt, katsotaan jos se asia korjattaisiin ja pääsisin kissankin kanssa tässä jossain vaiheessa. Mutta niissä poikkeen silloin tällöin. Eli mikään ei periaatteessa muutu muuta kuin että pentuja ei ole lähitulevaisuudessa tulossa enää.

Kotisivut (iceolives.fi) tulen poistamaan käytöstä tässä kun maksukausi tässä piakkoin loppuu. Tämän blogin pidän ja koitan kerran kaks vuodessa päivittää jos jotain päivittämistä tulee (näyttelyt ehkä se ainut jos kissa mukana olen ollut). Facebookin sivut https://www.facebook.com/IceOlives/  myös pidän pystyssä mutta päivitykset sielläkin tulee olemaan samaa hidasta tahtia.

Haluan kiittää kaikkia kasvattieni omistajia hyvistä kodeista, kissojeni kasvattajia sekä ystäviäni joita olen saanut ja joita en halua menettää tän myötä sekä toki kaikille kissamaailman kavereille!
En ala nyt erikseen kaikkia mainitseen tässä joten kaikille suuri kiitos!!
Tulemme kyllä näkemään kissamaailmassa monta kertaa vaikkakaan ei kasvattajana.
0 kommenttia: