BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

16.8.2008

Batman muutti

Tänään se tapahtui, Batman muutti uuteen kotiin. Lepakkomies muutti Nakkilaan Anun, Jonin ja Senni-tyttösen hellään hoivaan, ja uutena kaverina musta-valkea Lalli-maatiainen. Alku vaikutti hyvin lupaavalta, mitään suuria yhteen ottoja ei tapahtunut hiukan sihinää ja murinaa, ja Batmankin alku'järkytyksen' jälkeen alkoi pikkuhiljaa tutkimaan paikkoja uteliaana. Lalli-maatuska katseli hiukan sivummalta Batmanin tutkisteluja. Uskoisin että poju kotiutuu nopeasti, ja saa huomiota tarpeeksensa kun on hyvin huominkipeä poika :)

Tässä vielä kuva pojusta poseeraamassa Vito-veljen ja Hildan kanssa, tosin jo hiukan vanhempi kuva.
Ensi viikonloppuna taas näyttelyyn suuntana Rurokin näyttely Vantaalla ja lauantaina ollaan paikalla kera Moen ja Spiderin. Saas nähdä miten pojat käyttäytyvät, tai lähinnä Spiderin olemista mietin kun ei ihan rohkeimmasta päästä ole.
Tampereelle Pirokkiinkin laitoin ilmot jo menemään, lauantaina mukaan lähtee Spider, Moe ja Hilda, ja sunnuntaina pelkästään Hilda. Tosin Elli lähtee varmaankin seuraneidiksi sunnuntaina ettei Hildan tarvitse yksin matkustaa.
Hilda harrastaa edelleen juoksutaukoa, mutta saakin pitää. Tosin nyt kun vimppa pentu lähti niin ehkä sellaisia pieniä olisi kiva taaas olla, mutta Hilda käy näytelmissä tämän vuoden ja toivottavasti joulukuussa sitten olisi aika astutuksen ja alkuvuodessa olisi pikkutassuja :) Sulhonahan sitten toimii tuo meitin täpläpoju eli Spider.
lis. No niin, pitikin mennä kirjottamaan että Hildalla juoksutauko... nyt se sitten aloitti. Se on pari päivää pientä kurinaa pitänyt, mutta niin se on tehnyt kesänkin ja ei ole aloittanut kiimaa. Nyt meillä on neljä onnellista poikaa, kaksi pallollista jotka vain joutuvat verkon takaa katsomaan Hildaa ja kaksi pallotonta poikaa Bob ja Vito. Bob varsinkin, se on ihan onnessaan astumassa Hildaa.... ja Hilda oikein ahdistelee sitä kunnolla.

1 kommenttia:

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Voi Hilda minkä teit, pistit jännitysmomentit ilmaan :D