BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

31.8.2008

Omppu savotta ohi

Kaksi omenapuuta pihalla, ja niistä tuli reilu 30litraa omenia. Niitä on nyt viikonloppuna tehty hilloks ja saldo 7litraa itse tehtyä omenahilloa. Ja yksi pellillinen piirakkaa. Yhtäkään omenaa en enää pilko, Erkko onneksi oli kuorijana, kädet syyhyy jo ajatuksesta ;) Pariksi vuodeksi siinä on nyt omppuhilloa, lisäksi muutama litra on jo valmiina vadelmahilloa ja hiukan viinimarjahilloakin. Tosin sitä en tiedä tuleeko tota viinimarjasörsseliä koskaan käytettyä mihinkään kun en itse siitä tykkää ollenkaan....

Olen loppuvuoden näyttelytkin jo päässäni päättänyt mihin varmasti mennään.

Seuraava on Tampereella johon onkin ilmotettu kissat. Spider, Moe ja Hilda lauantaina, sunnuntaina Hilda. Hilda toivonmukaan valmistuu siellä lauantaina herkkutatiksi.
Sen jälkeen olisi tarkoitus käydä toisena päivänä Kirkkonummella marraskuun alussa Hildan ja Ellin kanssa.

Sitten käydään Tallinnassa Kaapon ja Hildan kanssa.

Ja siitä seuraavana viikonloppuna Turkuun. Sinne mukaan lähtee Kaapo, Elli, Spider ja Moe. Kaikki neljä toivon mukaan valmistuu sinä viikonloppuna. Kaapo EP:ksi, Elli PR:ksi ja pojat kummatkin CH:ksi. Näin olen suunnitellut ja toivottavasti myös toteutuu. Mutta sitä en tiedä minä päivänä nuo kolme tuon, Kaapo tulee luultavammin kummaksikin päiväksi.

Järvenpään voittajanäyttely on vielä hiukan avoinna mennäänkö, hiukan tekisi mieli Kaapon kanssa sinne lähteä ja ehkä Hilda myös. Hilda riippuu ihan siitä miten sen juoksu tahti on tässä ennen ilmottautumisia. Jos se ei kauheeseen tahtiin juokse, niin sitten voisin ajatella että jos siellä vielä käytäisiin ja sen jälkeen mammaloma. Ja täytyy muutenkin katsoa jääkö sitten Järvenpäähän yöksi, jottei tarvi ajella edes takaisin. Mutta sen näkee myöhemmin.

0 kommenttia: