BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

18.8.2008

Bob ja Hilda- leikattu ja leikkaamaton - helppiä kokeneemmilta!

Oikea lemmenpari....24h... Mulle nyt eka kerta kun kastraatti astuu naarasta ja siis ihan oikeasti astuu, ei mitään otampahan nyt niskasta kiinni ja hiukan annan potkua- juttuja vaan ihan oikeasti.., ja olen hiukan pihalla mitä niiden kanssa pitäisi tehdä...
Bobillehan tuli ihan muistot mieleen kun Hilda aloitti juoksut ja se on Hildan kimpussa koko ajan ja Hilda ei helpota asiaa vaan tyrkyttää itseään sille ja Vitolle. Vitoa ei onneksi kiinnosta vaikka Hilda oikein käy ärsyttämässä sitäkin.

Erotanko ne vai annanko niiden touhuta? Kertokaa mulle!
Millainen riski on tulla valetiineys tai tulehduksia tai jotain muuta näistä turhista astumisista? Bobhan on kastroitu toukokuussa, joten tiineeksi ei pitäisi saada...toivon mukaan.. Help Me!!

8 kommenttia:

Eirenen kissala kirjoitti...

Kyllä kastraatit voivat saada vielä puoli vuotta leikkauksen jälkeenkin pennut aikaiseksi. Olen kuullut.
Valetiineydet ei ole niin yleisiä, mutta on niitäkin.
Huolissaan olisin enemmän kohtutulehdus riskistä. Siksi myös jotkut rajoittavat ihan tarkoitettujakin astumisia, ettei riski tulehduksille tule liian suureksi.
En ehkä itse antaisi astua. Jos olisi toisinpäin niin ehkä sitten, mutta enpä usko naaraan silloin suostuvan.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos
Joo... ehkäpä menevät erikseen juoksujen ajaksi, parempi niin. Mitään yllätystiineyttä ei kyllä haluta.
Tuo kohtutulehdus mulla mieleen ekana tuli että siihen on riski - meillä morsmaikut on ollut max 2pv ja jos on ollut paljon astumisia niin ne on erotettu aikasemmin.

- Mimmi - kirjoitti...

Kyllä meillä kastraatti pojat astuvat juoksevaa tyttöä (tai astuivat silloin kun sellaisia oli..), eivät jyystäneet tietenkään koko aikaa mutta aina välillä avittivat pulassa olevaa ;)

Puoli vuotta leikkauksesta on aika pitkä aika saattaa ketään tiineeksi, kyllä siinä vaiheessa sanoisin että operaatiossa on jotain mennyt vikaan, itse olen varonut 1-2kk leikkauksen jälkeen mutta ainakaan vielä kukaan kastraatti pojista ei ole ketään tiineeksi saattanut eivätkä saata. Kyllä kaikki kama on jo 6kk leikkauksen jälkeen kuihtunut kasaan.

Tinittin kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Tinittin kirjoitti...

Heh, näemmä vastattiin Mirkan kanssa samaan aikaan, samaa asiaa, joten poistin tuon aiemman kommenttini :)

Kyllä minustakin siis puoli vuotta kuulostaa jo melko absurdilta.

Tiedän useita kasvattajia jotka antavat kastraattien astua naaraitaan, ilman minkäänlaisia ongelmia. Tietysti jos naaraalla on taipumusta tulehduksiin, on syytä olla tarkkana.

Anonyymi kirjoitti...

Meillä nyt erotus ei onnistunut, joten pariskunta yhdessä taas. Ei voi mitään. Ongelma uudet kollit ei hyväksy muita kunnolla ja en viitsi niiden alkaa tappeleen, varsinkin kun näyttely lähellä. Ja muuta paikkaa ei ole erottaa kuin toinen niiden kanssa.

Mä itse olen ollut tuossa 1-2kk luulossa ja niin on ell, parikin millä käydään, sanonut niin ja sen takia ne yhdessä ovatkin. Leikkauksesta 3kk, ja ovat olleet yhdessä kun leikkauksesta oli mennyt 1kk. Tosin Hildalle ei silloin juoksuja, ja tämä on eka juoksu poikien leikkauksen jälkeen.

Eirenen kissala kirjoitti...

Kyllä se puoli vuotta on kuultu ihan ammattilaisen suusta, eikä ole ollut kyse mistään vikaan menneestä leikkauksesta. Hurjalta kuulosti minustakin, enkä tiedä ketään jolla olisi näin käynyt.

Eikös Hilda ole tulossa näyttelyyn? Varo, ettei Bob tee mitään jälkiä Hildan niskaan, kuten meillä kävi. Onneksi päästiin sentään sisälle näyttelyyn!

Minna kirjoitti...

Hilda ei ole onneksi tulossa nyt vkonloppuna huutelemaan kollipojille näyttelyyn. Ja Bob ei itseasiassa ole saanut kenenkään morsmaikkunsa niskaa auki, vaikka se on repinyt perässänsä niitä...