BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

24.8.2008

Rurok tuli ja meni

Oltiin eilen pitkästä aikaa Rurokin järjestämässä näyttelyssä Vantaalla. Mukana oli kollipojat Spider ja Moe.

Päivä oli hyvin pitkä, ja nyt ihana päänsärky, johtuen hallin huonosta ilmanvaihdosta. Niin käy aina paikoissa missä ei vaihdu ilma.

Pojat olivat ihan ensimmäistä kertaa näyttelyssä ja olen enemmän kuin tyytyväinen niiden käyttäytymiseen. Kummatkin olivat oikein hyvin, ei mitään suurempia pelkoja ollut edes Spiderilla joka on arka. Olin hiukan siihen varautunut että Spider voi aiheuttaa jonkun kohtauksen jossain, mutta herra käyttäytyi jo eläinlääkärin pöydällä hyvin. Moella taas oli miljoona jalkaa ja se olisi kauheasti halunnut lähteä juoksentelemaan pitkin hallia ja tutkimaan paikkoja.

Kummatkin saivat sertinsä ja olivat myös yllätyksekseni tuomarin paras valinnoissa! Tuomarilla oli 8 aikuista urosta ja otti 5 niistä valintoihin ja meitin pojut olivat molemmat siinä. Eihän niillä nyt mitään vastusta ollut muille hienoille pojille, onhan nuokin hienoja mutta hienommille ;), mutta se otettiin hyvänä kokemuksena ja pojat käyttäytyivät hyvin siinä tilanteessakin. Eli poikia tullaan näkemään tulevaisuudessakin näyttelymerkeissä. Ja seuraavaksi Tampereella 4.10. mukana silloin on myös Hilda.

Näyttelyssä oli myös kasvattini Taika, Ice-Olive's LempeäTaika, ja sai tulokseksi Ex1 ja kävi myös tp-valinnoissa.

Ja muutama huonohko kuva.

Ekaks Moe



Sitten Spider

0 kommenttia: