BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

21.8.2008

Näyttely lähestyypi

Ja kerrankin meillä on korvakarvat leikattu torstaihin mennessä! Yleensä se menee perjantai iltaan kun niitä vielä poistetaan, tosin jos mukaan lähtis Kaapo & Hilda niin niiden karvat ajetaan ja siinä menee pieni tovi kun trimmikone käynnistyy ja hurauttaa karvat pois. Mutta nyt kun matkaan lähtee Spider ja Moe, niin aloitimme jo ekan kerran karvojen leikkuuta tiistaina, niillä kun ei ole koskaan korvia leikattu ja varauduttiin tahtojen taisteluun ja trimmeriä ei uskallettu edes näyttää. Mutta, yllätykseksemme taistot oli pieniä, Moella tosin miljoona jalkaa, ja nyt korvat on suhkot siistit. Tarttis vain käydä saksikaupoilla kun tuntuu että alkaa olemaan liian tylsät. Tai sitten metsästää jostain saksien teroituskone.
Muuta näyttelyvalmisteluja ei pojille nyt tehdä, paitsi kynnet leikataan. Moe on pesty pari viikkoa sitten ja Spideria ei haluta kiusata nyt millään pesuilla. Vaikka hiukan se olisi pesun tarpeessa, täytyy vain harjata se kunnolla huomenna. Vaikka eipä me normaalistikaan pestä pahemmiten kissoja ennen, vain silloin jos selkeästi tarvii sitä.

Mitään muuta näyttelyn hyväksi en olekaan tehnyt vielä... tai silloin kun vahvari tuli niin laitoin näyttelysihteerille viestiä että poikien nimet on ihan väärin kirjoitettu. Se on ainut mitä korvakarvojen lisäksi olen saanut tehtyä. Näyttelyluettelossa mitä luultavammin on kummankin nimet väärin. Eipä sille mtään voi.
Laukku pakataan mitä luultavammin huomenna illalla - tapani mukaan. Ja päivä tarvis käyttää loistokkaasti ompeluun..... olis hiukan verhoja vielä tekemättä ;) Mutta kyllä ne huomenna valmiiks tulee eipä siinä onkelmaa kuiteskaan.
Ja itse luultavammin päädyn nukkumaankin joskus yhden aikaan huomenna, sieltä tulee Monty Python elokuva jota en ole nähnyt. Ja sitten täytyy taas muutaman tunnin unilla pärjätä koko päivä...no se on ihan tuttua niin on monta näyttelypäivää menty ;)

Kummatkin pojat menevät tosiaan ihan ekaa kertaa lauantaina näyttelyyn ja hiukan pelottaa miten Spider käyttäytyy siellä. Spiderhan on hiukan arka, mutta se nähdään miten käy. Moella tuskin on tuollaisia ongelmia, se on niin sopeutuva ja rohkea että en usko siinä mitään. Kummatkin tuomaroittee Wendel Stoop, on aikaisemmin arvostellut meidän kissoja kerran mutta ei ole mitään muistikuvaa millainen oli.

Saas nähdä miten Moen valkoinen näkyy näyttelypaikalla, täällä kotona sen simskuväri ja valkoinen sekoittuu, ainakin mun silmissä (voin kyllä kertoa että on keväällä hankitut uudet rillit mutta silti ei aina kunnolla nää...)- on muutama selkeä kohta jossa valkoisen erottaa. Eläinlääkärin valoissa olen tutkiskellut missä sitä valkoista on, joten itse tiedän missä sitä on. Ja onhan se simskuväri tässä meille tulon jälkeen tummentunut hiukan mitä se oli kun pojat saapuivat. Moella on enemmän valkoista mitä Spiderilla on.

Hildasta ja Bobista hiukan vielä. Hilda on 'hylännyt' Bobin, tai aina välillä unohtaa sen, ja nyt se kiehnaa Viton kimpussa. Vitoa tosin ei kiinnosta Hilda yhtään, äskenkin Hilda kävi tyrkyttämässä itseään kovasti Vitolle ja Vito vain katsoo tyhmänä että mitä sääkin siinä touhuat... Sais vain loppua jo tältä osin neidin juoksut, tarpeeks monta yötä kuunneltu sen sumutorvea. Jospa sitten pitäisi taas hyvän tauon ennen seuraavan alkua.

0 kommenttia: